FRZA! Kids Info

FRZA!KIDS viert  het seizoen 2019 -2020 zijn 20ste verjaardag.

In al die tijd hebben we meer dan 10.000 kinderen de dag van hun leven bezorgd door ze te laten meelopen met hun favoriete spelers en mochten ze tijdens de rust een wedstrijdje voetballen op het A-terrein. En daar zijn we ontzettend en terecht fier op. De lange wachtlijst geeft ons een boost om met nog meer gedrevenheid de volgende jaren ook deze meisjes en jongens " het once in a lifetime" gevoel  in de Luminusarena te laten beleven.

Het corona virus heeft voor een voortijdig einde van het seizoen 2019 - 2020 gezorgd. Van zodra we de beslissingen omtrent het seizoen 2020 - 2021 kennen en het FRZA!kids evenement weer mag georganiseerd worden starten we opnieuw  met de ploegen die normaal nog  op de rol stonden op het moment van de stopzetting. Alle andere clubs en Individuelen die een aanvraag hebben ingediend worden van zodra er duidelijkheid is omtrent de opstart van het seizoen 2020 - 2021 verwittigd.

Schrijf je in voor FRZA! Kids
Wil je als club uw spelertjes samen met hun KRC Genk idool het veld in de Luminus Arena laten betreden? Wil jij uw spelertjes onderling een wedstrijdje op het A-terrein laten spelen tijdens de rust? Grijp nu je kans! KRC Genk geeft je met het FRZA! Kids project de mogelijkheid om zowel individueel als in clubverband in te schrijven. Het individueel inschrijven voor 6, 7 en 8 jarigen is een nieuwigheid sedert het seizoen 2018-2019.  

 

Hoe werkt het?

VOOR CLUBS :
Iedere thuiswedstrijd van KRC Genk krijgt één team (U6, U7 of U8) een onvergetelijke ervaring in de Luminus Arena! Deze bestaat uit twee delen:

    • De spelertjes lopen samen met onze spelers hand in hand het veld op.
    • Tijdens de rust spelen ze een wedstrijdje op A-terrein van de Luminus Arena.

Spelers en begeleiders mogen de wedstrijd (op een plaats voor hun voorbehouden in de zittribune) gratis bijwonen. Ook ouders, broers, zussen, grootouders, ... kunnen een ticket kopen zodat ze samen met hun kinderen in de voorziene tribune (prijzentabel hieronder) de wedstrijd kunnen bijwpnen. Voor de B-wedstrijden is het betalende inkomticket eveneens geldig voor een bezoek aan Goalmine (geldig tot 1 jaar na de datum van de wedstrijd, enkel voor B-wedstrijden). Ondertussen kent dit initiatief reeds twintig seizoenen een groot succes en geniet het de waardering van iedere voetballiefhebber! 

Klik hieronder op de gele knop om je in te schrijven. Na het invullen van het formulier krijgt u van ons een bevestigingsmail en verwerken we de aanvraag. Van zodra een wedstrijd toegewezen wordt, volgt er een mail met alle nodige informatie. Clubs die dit seizoen niet aan bod komen, worden bij aanvang van het nieuwe seizoen verzocht opnieuw in te schrijven. We proberen hun deelname te verzekeren, maar tijdig en snel reageren is de boodschap! Een club kan per seizoen voor één team een aanvraag indienen. Na deelname dient deze club een wachttijd van één seizoen in acht te nemen. Dit om andere clubs binnen een aanvaardbare periode eveneens aan bod te laten komen zodat iedereen de kans krijgt op deelname. Meer info via frzakids@krcgenk.be.

VOOR INDIVIDUELEN:

Ook voor de individuelen is de werkwijze dezelfde als voor de clubs. Alleen dienen zij in het keuzemenu de optie "individuelen" te kiezen en de gegevens in de vullen. Een begeleider heeft recht op een gratis ticket om te helpen bij het omkleden.

Ben je overtuigd? Vul je gegevens hier in:

Aanvraagformulier FRZA! kids

Ticketprijzen Seizoen 2019 - 2020
A-wedstrijden (Anderlecht, Cl. Brugge, Standard, KAA Gent, STVV)

    • Zitplaatsen (+18 jaar): 22 €
    • Zitplaatsen (-18 jaar):  13 €

B-wedstrijden

    • Zitplaatsen: €13 
Lid worden