Lid worden

Er is heel wat te beleven bij de genkies

Bekijk de kalender

Word een Genkie!

Maar liefst 800 Genkies genoten van een topseizoen in 2018-2019! En het nieuwe seizoen staat al voor de deur. In 2019-2020 gaan we er een derde onvergetelijk Genkies jaar van maken met opnieuw een extra activiteit! Onze Genkie heeft de laatste weken geweldig zijn best gedaan om leuke evenementen in elkaar te steken. Het volledige programma is bekend, de inschrijvingen gaan vandaag van start!

Er staat dit jaar opnieuw een extra evenement op het programma! Wat dat zal zijn, dat houden we nog even geheim!

Als lid van de Genkies krijg je volgende evenementen:

  • Tijdens het Fanweekend kan je komen springen/klimmen/trappen op alle leuke activiteiten
  • De Genkiedag in Plopsa Indoor Hasselt
  • Foto's maken in de Luminus Arena op de fotodagen
  • Genkies FIFA Cup in het stadion
  • Een voetbalmiddag op de KRC Genk Jeugdacademie
  • KRC Genk wedstrijd van de A ploeg!
  • Je maakt kans op een plaats in onze enige echte Genkie Redactie

Bij je inschrijving krijg je dit jaar een supercoole Genkies sjaal!

De Genkies tussen 0-6 jaar blijven automatisch lid. Zij hoeven niet opnieuw lidgeld te betalen. De leden die overstappen naar de groep van 7-15 jaar, of die daar al lid waren, krijgen een mailtje om opnieuw lid te worden. Jullie kunnen gemakkelijk opnieuw online inschrijven, dan krijgen jullie ook de supercoole Genkies sjaal, net als de nieuwe leden! 

Kies hieronder je lidmaatschap!

 
Persoonlijke gegevens

Door verder te gaan bent u akkoord met de Algemene voorwaarden

Was al genkie lid

Was jij al Genkie Lid? Heb je genoten van een eerste prachtig seizoen bij De Genkies? Schrijf je dan nu opnieuw in! Iemand die nog steeds in de leeftijdscategorie van 0 t/m 6 jarigen zit (vandaag tot/met 31/7/2012), hoeft NIETS te doen. Je krijgt wel geen sjaal (kan je wel extra aankopen) maar kan wel meegenieten van alle andere voordelen. Iemand in de oudere leeftijdscategorie (geboren tussen 1/8/2012 en 31/7/2004) kan zich gewoon opnieuw inschrijven en krijgt natuurlijk ook de Genkies sjaal!

Nieuw lid

Jongeren van 0 tot 15 jaar kunnen lid worden van De Genkies. Van 0 tot en met 6 jaar (geboren tussen vandaag en 31/7/2012) betaal je slechts één keer 10 euro lidgeld. 

Vanaf 7 jaar (geboren tussen 1/8/2012 en 31/7/2004), en zodra je ten volle kan genieten van alle activiteiten, betaal je jaarlijks 15 euro.

Lid worden