GENKIES FOTODAG 28 MAART IS GEANNULEERD!

GENKIES FOTODAG 28 MAART IS GEANNULEERD!

UPDATE 12/3:

Jammer genoeg moeten wij alle inschrijvers melden dat er geen enkel event meer mag plaatsvinden in de Luminus Arena t/m 31 maart omwille van de dreiging van het coronavirus. Daarom kan de Genkies fotodag van 28 maart ook niet doorgaan.

Einde maart zal onderzocht worden of er een mogelijkheid is om een nieuwe datum vast te leggen voor begin april. Wij houden jullie verder op de hoogte.


Origineel bericht:
Plopsa Indoor Hasselt staat nog te daveren op zijn grondvesten door het bezoek van onze Genkies, maar hier zijn we alweer! Onze spelers krijgen na de reguliere competitie een weekend vakantie, zij zijn er dus niet bij. Ideaal om in dat weekend een exclusieve kijk te nemen in de Luminus Arena.

Op zaterdag 28/3, van 10u tot 13u, stippelt Genkie een leuk parcours uit in het stadion. Hij neemt onze Genkies mee naar het veld, de dug-out, de spelerstunnel EN… de kleedkamer! Je kan gewoon je eigen fotograaf meenemen, zodat je meteen het juiste kiekje kan maken.

Vier jij je communie? Lentefeest? Of wil je gewoon graag eens een leuke foto maken in de Luminus Arena? Schrijf je dan nu in! Dit evenement is exclusief voor leden van de Genkies, lid worden dat kan hier.

Inschrijven kan heel gemakkelijk door een mailtje te sturen naar genkies@krcgenk.be met vermelding van voornaam, naam en geboortedatum. Wees er snel bij, want vol is vol! Je kan inschrijven tot en met dinsdag 24 maart. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmailtje. Enkele dagen voor het evenement ontvang je een toegangsbewijs.

Praktisch!
Tijdens de Genkies fotodag moet ieder kind ingeschreven zijn, ook broertjes/zusjes/vriendjes/... . Iedere Genkie die ingeschreven is mag natuurlijk zijn begeleiders (max. 2 personen) meenemen en 1 fotograaf. Indien er meerdere kinderen zijn per gezin, gelieve niet met extra begeleiders aanwezig te zijn. Opgelet! Ieder kind dat naar de fotodag komt moet ingeschreven zijn (én lid zijn).

Onze stewards zullen helpen om alles in goede banen te leiden.

Recenter Ouder
Er is heel wat te beleven bij De Genkies!

Er is heel wat te beleven bij De Genkies!

Bekijk kalender
Lid worden